20160315

Про організацію роботи консалтингового центру, використання блогів та сайтів в роботі вчителів математики та інформатики

15 березня 2016 року у відділі освіти, молоді і спорту Білозерської РДА відбулася колегія керівників навчальних закладів, на якій слухалося питання: «Про організацію роботи консалтингового центру, використання блогів та сайтів в роботі вчителів математики та інформатики»
З даного питання звітувала методист РМК Досенко Галина Петрівна з наступними матеріалами:

2. Районному методичному кабінету:
2.1 Продовжити впроваджувати у навчальний процес нові методи та форми організації навчання а саме роботу консалтингового центру.
2.2 Продовжити впроваджувати веб-технології в усіх типах навчально-виховних закладів.
2.3 Здійснювати підготовку учителів до використання освітніх веб-ресурсів локальної та глобальної мереж.
2.4 Сприяти створенню власних електронних освітніх інформаційних ресурсів (блогів, сайтів тощо) та веб-каталогів.
3. Керівникам закладів освіти:
3.1 Звернути увагу на використання педпрацівниками веб-технологій у навчально-виховному процесі.
3.2 Стимулювати створення загальнодоступних власних електронних освітніх інформаційних ресурсів, які б містили освітні веб-ресурси, корисні для педагогічних працівників та учнів навчальних закладів.
3.3 Посилити практичну спрямованість у викладанні інформатики в класах І-ІІ ступеня, удосконалення роботи з формування практичних умінь та навичок школярів, визначених державною програмою.
3.4 Сприяти зміцненню та розвитку навчально-методичного, матеріально-технічного комплексу, матеріально-технічної бази кабінетів інформатики відповідно до вимог чинних програм.
3.6 Спрямувати роботу МАН, спецкурсів, факультативів з інформатики в загальноосвітніх навчальних закладах району на результативність.
3.7 Хід виконання рішення колегії №2/2 від 15 березня 2016 року заслухати на колегії відділу освіти, молоді і спорту у листопаді 2016 року.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника начальника відділу освіти Білоуса В.С.

Наказ

Немає коментарів:

Дописати коментар